Over mij

Mijn naam is Lorien Ceven-Somi, geboren en getogen in Enschede. Ik ben de mondhygiënist van mondzorgpraktijk ’t Brunink. Ik heb twee kinderen, Luke en Sophie. Om het moederschap beter te kunnen combineren met mijn werk heb ik gekozen voor een praktijk aan huis.

In 2012 ben ik begonnen aan de HBO opleiding Mondzorgkunde in Amsterdam. Tijdens mijn studie en de jaren daarna heb ik mij bezig gehouden met het behandelen van angstige patiënten, preventieve tandheelkunde, tandvleesbehandelingen, kindertandheelkunde, orthodontie en de ouderenzorg. Naast het werken in algemene tandartspraktijken, ga ik ook regelmatig naar basisscholen om poetsles te geven aan de kinderen.

Bijscholing

Tevens volg ik regelmatig bijscholing om mijn registratie en mijn kundigheid bij te houden. Ik ben lid van de NVM, KRM en sta geregistreerd in het kwaliteitsregister. In 2020 heb ik de extra ‘’Opleiding Toezichthoudend Medewerker Stralingsbescherming Tandheelkunde’’ gevolgd voor mijn BIG-registratie. U kunt mij vinden onder de BIG-registratienummer: 19927442679

Maak uw (eerste) afspraak.

Aangesloten bij